Super Reduceri de Primăvară

În perioada 15 martie – 15 iunie, beneficiezi de 30% reducere la cele mai populare produse Petra Pavaje.

Fie că optezi pentru eleganța nuanțelor gri sau versatilitatea culorilor calde, gama largă de dimensiuni disponibile (Mix 4.30, Mix 6.30, Mix 6.6 și 60x30x6 cm) fac posibilă transformarea oricărei curți într-un loc în care domină o atmosferă mereu primitoare.

Nu rata ocazia de a-ți transforma curtea într-o poveste!

Produsele aflate în campanie:

roca gri antic

ROCA preia izul antic și îl transpune într-un stil contemporan. Amenjarea va exprima splendoarea și măreția unei construcții imperiale, creând o ambianță decupată din paginile de istorie. Este natura care a prins o nouă viață, o viață care te face să călătorești fără să fie nevoie să părăsești curtea sau grădina ta.

Inspirat din stâncele reci pe care le găsim la Sarmisegetuza Regia, MISTIC este un pavaj ideal pentru amenajările moderne. Nuanța gri bazaltic ca crea un contrast plăcut cu elementele arhitecturale ale casei și va scoate în evidență amenajarea ta.

mistic gri bazaltic
mediterana terra

Inspirat din pereții de sare de la Salina Turda, MISTIC gri grafit conferă eleganță amenajării și poate fi ușor integrat într-o varietate de stiluri și designuri ale curții tale. Dacă ești adeptul unui stil minimalist sau modern, nuanțele reci ale gavajului Mistic gri grafit îl transformă într-o alegere ideală.

Maya brun antic adaugă căldură și caracter spațiului exterior. Culorile calde creează o atmosferă primitoare și scot în evidență stilul casei tale, creând un ambient plin de farmec și rafinament.

grand urban
bordura

Pentru o atmosferă în care să te simți permanent în vacanță, MEDITERANA este alegerea ideală. Prin textura naturală și mixul de nuanțe de terracotta, suprafața amenajată te va transpune pe străduțe din provinciile toscane, îți va insufla relaxarea din timpul zilelor de vacanță și te vei trezi fredonând încântat „La vita è bella…”

Elementele de Gard Modern sunt produse de tip 3D, modulare, cu toate părțile finisate, care se autoaliniază și se autoblochează datorită îmbinării de tip nut-feeder. Sistemul inovator de asamblare face ca montarea să fie rapidă și eficientă, economisindu-ți timp și resurse. Datorită designului minimalist, gardul se potrivește cu majoritatea stilurilor arhitecturale și va scoate în evidență proprietatea ta.

grand urban

Produsele aflate în promoție:

  1. Roca gri antic, mix 4.30, mix 6.30, mix 6.6, 60 x 30 x 6 cm;
  2. Mistic gri bazaltic, mix 4.30, mix 6.30, mix 6.6, 60 x 30 x 6 cm;
  3. Mistic gri grafit, mix 4.30, mix 6.30, mix 6.6, 60 x 30 x 6 cm;
  4. Mediterana terra, mix 4.30, mix 6.30, 60 x 30 x 6 cm;
  5. Maya brun antic, mix 4.30, mix 6.30 60 x 30 x 6 cm;
  6. Gard Modern negru, alb, gri;
  7. Capac Gard Modern negru, gri, alb;

Toate produsele beneficiază de 5 ani garanție.

Oferta specială este valabilă la depozitele proprii Petra Pavaje și la distribuitorii autorizați. Petra Pavaje asigură și transportul, oriunde în țară.

Prezenta campanie nu se cumulează cu alte promoții.

Broșura campaniei poate fi descărcată de aici.