TERRANOVA

Terranova – pavajul care transmite renașterea, forța și metamorfoza naturii. În urma erupțiilor vulcanice, lava transformă zonele din proximitate în soluri fertile, datorită mineralelor care se regăsesc în lava și cenușa vulcanică. Astfel, se creează un pământ nou, îmbogățit.
Pavajul Terranova se distinge prin design inspirat de forța și frumusețea transfiguratoare a naturii. Cu o paletă de culori intense și vibrante precum roșu, galben și gri, veți contura spațiul exterior într-o manieră sofisticată. Culoarea gri vulcanic redă aspectul autentic al solului format în urma unei erupții vulcanice, iar culoarea brun-castaniu transpune în curtea dvs. esența renașterii naturii printr-un design impunător și elegant.

Modelul MIX reprezintă un model format dintr-un mix de dimensiuni care surprinde prin inovație și care permite amenajarea suprafeței într-un mod mult mai rapid. Această soluție este ideală pentru spațiile generoase și este gândit pentru a veni în întâmpinarea dificultăților de calcul și a evita discrepanțele între dimensiuni sau forme.

format MIX 8.14
format MIX 8.20