ROMAN

Galben Cărămiziu – Roșia Montană

Roșia Montană este un loc unic în lume. Aici sunt peste 100 de kilometri de galerii, săpate în inima muntelui, încă de pe vremea împăratului roman Traian. Denumirea localității face referire la pământul și valea bogate în minerale care fac piatra să aibă o nuanță unică. Mai mult, legenda spune că așezarea s-a format în locul în care în urmă cu mai bine de 2000 de ani, o femeie pe nume Cotoroanța a găsit un bulgăre galben și strălucitor, care s-a dovedit a fi aur. Aurul a fost cel care a atras legiunile romane spre Munții Apuseni și această nuanță a inspirat pavajul Roman, Galben Cărămiziu, în care se îmbină tonuri de ocru, galben, cărămiziu și roșu, într-o armonie care vor face din fiecare grădină un colț al acestui monument istoric și natural.

Roșu Canion – Râpa Roșie

„Micul canion al României”, pentru că acesta este numele pe care îl mai poartă Râpa Roșie, este unul dintre cele mai cunoscute destinații din județul Alba. Argila roșie, veche de 60 de milioane de ani, a fost în timp modelată de ploi, dând naștere unor piramide și conuri de-a dreptul spectaculoase! Aceste tonuri de roșu au fost cele care au inspirat nuanța Roșu Canion al pavajelor. Culoarea versatilă îl face potrivit pentru orice tip de amenajare, iar dimensiunile plăcilor mari oferă oportunitatea unor proiecte pline de creativitate.

pavaj ROMAN 60x30x6 rosu canion PETRA PAVAJEschita 60x30x6 petra pavaje

60 x 30 x 6

Modelul MIX reprezintă un model format dintr-un mix de dimensiuni care surprinde prin inovație și care permite amenajarea suprafeței într-un mod mult mai rapid. Această soluție este ideală pentru spațiile generoase și este gândit pentru a veni în întâmpinarea dificultăților de calcul și a evita discrepanțele între dimensiuni sau forme.

paletizare produs mix 7.9