MISTIC

Gri Indigo – Vânătările Ponorului

La poalele calcaroase ale Platoului Bedeleu din Munții Apuseni se află o rezervație naturală unică în România. Este vorba despre Cascada Vânătările Ponorului. Zona a fost mereu învăluită în mister, oamenii din zonă vorbind și acum despre balaurii care locuiau în acea stâncă. Dungile de pe peretele de piatră au inspirat numele cascadei și totodată nuanțele acestui pavaj. Prin varietatea nuanțelor care se desfășoară pe suprafața materialului, pavajul Gri Indigo este ideal pentru amenjările grădinilor, a aleilor, dar și a spațiilor publice.

Gri Bazaltic – Sarmisegetuza Regia

Poate nu este un loc mai mult învălut în mister decât Sarmisegetuza Regia, fosta capitală a Statului Dac. Istoricul Herodot spunea despre daci că „sunt lipiți de munți”, toate cetățile lor de apărare fiind construite la înălțime. Stânca dură în nuanțe de griuri reci este cea care a inspirat produsul gri bazaltic, un pavaj ideal mai ales pentru amenajările moderne.

Gri Acvatic – Izbucul Tăuz

Legendele despre acest loc povestesc cum că ar fi tocmai Lacul Fermecat unde se scaldă zânele. Asta pentru că lacul are o culoare de-a dreptul deosebită, iar cadrul natural care îl înconjoară este rupt parcă dintr-un basm. Ochiul de apă este de o culoare deosebită, iar din aceste tonuri colorate a luat naștere acest pavaj. Unul dintre cele mai noi produse ale companiei, se pretează atât pentru amenajările caselor, cât și pentru cele ale spațiilor de afaceri.

Gri Grafit – Salina Turda

Călătoriile noastre au continuat, iar culorile pe care le-am găsit în natura ne-au ajutat să creem un nou produs din gama Inspirat din Transilvania ®: Mistic Gri Grafit. Locul care ne-a inspirat de această dată a fost Salina Turda, o destinație pe care niciun turist care trece prin Transilvania nu trebuie să-l rateze. Pereții de sare în culori unice sunt reproduși pe suprafața acestui produs, care suprinde prin tente gri, albe și negre. Aceasta este cea mai nouă nuanță din gama Mistic și este un pavaj în culori reci, potrivit pentru amenajările moderne. Pavajele în tonuri reci sunt preferatele arhitecților și a peisagiștilor în sezonul actual. Diersitatea de mărimi și forme îl face ușor de integrat atât pentru amenajările rezidențiale, cât și pentru sediile de companie. Produsul beneficiază de tehnologia Color Lock ®, prin care suprafața sa a fost impregnate cu un lac de protecție care asigură rezistența și intensitatea în timp a culorii.

pavaj MISTIC 30x20x6 gri bazaltic PETRA PAVAJEschita pavaj 30x20x6 petra pavaje

30 x 20 x 6

pavaj MISTIC 40x40x6 gri bazaltic PETRA PAVAJEschita pavaj 40x40x6 petra pavaje

40 x 40 x 6

pavaj MISTIC gri bazaltic 60x30x6 PETRA PAVAJEschita 60x30x6 petra pavaje

60 x 30 x 6

pavaj MISTIC 30x20x6 gri bazaltic PETRA PAVAJE

30 x 20 x 6

pavaj MISTIC 40x40x6 gri bazaltic PETRA PAVAJE

40 x 40 x 6

pavaj MISTIC gri bazaltic 60x30x6 PETRA PAVAJE

60 x 30 x 6

Modelul MIX reprezintă un model format dintr-un mix de dimensiuni care surprinde prin inovație și care permite amenajarea suprafeței într-un mod mult mai rapid. Această soluție este ideală pentru spațiile generoase și este gândit pentru a veni în întâmpinarea dificultăților de calcul și a evita discrepanțele între dimensiuni sau forme.