Știați că…

Conform  Barometrului Comunității Locale a Municipiului Alba Iulia, doar 19% dintre companii organizează programe de practică. Ne mândrim că Florea Grup este una dintre ele.

Florea Grup este o companie care a început în 1996 cu doi oameni. Pe măsură ce activitate a crescut și s-a diversificat, la fel s-a întâmplat cu echipa, ajungând astăzi la peste 500 de angajați. Cu toate acestea, un lucru a rămas constant: un mediu de lucru prietenos unde ușile sunt mereu deschise. Balanță între un mediu de lucru informal și proceduri bine stabilite oferă cadrul în care fiecare își poate exprima liber opiniile, în care meritele fiecăruia sunt recunoscute dar și unde se investește într-un țel comun. La Petra Pavaje echipa lucreză în condiții de muncă sigure, în fabrici unde se respectă toate normele europene de protecție a muncii și salubritate.

Carieră

Dacă vrei să faci parte din echipa Petra Pavaje.

Nume si Prenume*
Email *

Contactați-ne pentru posturile disponibile


Știm că pe lângă tehnologia înaltă în care am investit este nevoie și de personal calificat pentru a putea oferi produse de calitate. Iar pentru a ne asigura că avem în echipă cei mai buni colegi, ne-am oferit să ne implicăm în educația lor încă de pe băncile școlii. Suntem parteneri de practică pentru patru universități, iar în anul 2016 am lansat programul „Practică la Florea Grup”.  În cele 3 săptămâni petrecute în companie, împreună cu tutorele lor de practică, studenții au învățat despre managementul unei companii, despre pașii unei campanii de marketing, despre strategii de business și, nu în ultimul rând, despre ce înseamnă munca în echipă.

Despre Noi

Mai multe despre noi