ELEMENTE DE CANALIZARE

Gama extinsă de produse Petra Pavaje, vă oferă opțiuni pentru orice proiect de infrastructură din beton. Fie  sunteți în căutare de tuburi cu mufă sau tuburi cu talpă, fie  aveți nevoie de elemente pentru cămine sau prefabricate pentru infrastructură rutieră, avem soluții pentru dumneavoastră.

tub cu talpa si cep si buza din beton simplu

Petra Pavaje produce tubulaturi, timpane și alte componente de gestionare a apei care ajută la îndeplinirea nevoilor de infrastructură. Prefabricatele din beton pot fi proiectate, construite și instalate pentru a răspunde unei game mari de cerințe ale proiectului.

Tuburile din beton sunt disponibile într-o gamă extinsă de la Di 300 la Di 800, cu o gamă completă de accesorii, precum piese de racord, trepte de acces și garnituri.

timpan petra pavaje

Producem o varietate de elemente pentru cămine. De la elemente de bază și elemente de bază cu jgheab, la inele pentru căminecapete tronconice și inele de aducere la cotă. Acestea au diferite dimensiuni, pentru a putea fi utilizate în diverse proiecte de gestionare a apelor.

Sunt realizate cu tehnologie de top, ceea ce garantează ca vor rezista în cele mai dificile condiții. De asemenea, sunt proiectate pentru a fi montate mai repede și cu mai puțin efort.

element de baza pentru camine 800 mm

Realizate din beton puternic și dens, elementele pentru cămine sunt capabile să reziste la infiltrații și atacuri din medii corozive. Sunt disponibile într-o gamă largă de diametre și adâncimi standard. Toate prefabricatele din beton vibropresatsunt produse în condiții moderne, cu tehnologie de top.

Elementele pentru cămine sunt disponibile atât cu diametrul de 800 de mm, cât și cu diametrul de 1000 mm.

rigola carosabila cu capac

Petra Pavaje oferă o gamă complexă de elemente prefabricate din beton pentru infrastructură rutieră: de la rigole carosabile, rigole de acostament, la capace carosabile și necarosabile. Elementele prefabricate din beton sunt o soluție SMART pentru proiectele de infrastructură rutieră, atât prin constanța calității produselor cât și prin diversitatea soluțiilor livrate către constructori.

gratar carosabil

Blocurile din beton sunt elemente modulare din beton, folosite pentru construcții temporare sau permanente. Datorită ușurinței în utilizare, reprezintă o soluție rapidă și eficientă pentru construcții sub forma de zid sau delimitare.

bloc de beton 120x60x60

Rezervoarele de apă pot fi folosite și ca tuburi pentru fântână și sunt alegerea perfectă pentru lucrări de infrastructură.

Catalog de prețuri – elemente de canalizare