Suntem mândri să vă anunțăm că prima ediție a cursului de școlarizare a montatorilor colaboratori a fost un adevărat succes!

Împreună cu partenerii noștri, BOMA Prefabricate, am instruit 40 de montatori, iar rezultatele lor sunt dovada că lucrurile au fost făcute la cel mai înalt nivel.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 8-9 septembrie la Ploiești și a fost structurat astfel încât participanții să fie implicați pe toată durata cursului.

Cursul a fost împărțit în două module: teorie și practică. Înainte de toate, le-am oferit participanților toată informația de care au nevoie referitoare la pavaje, specificații, caracteristici, au învățat tehnica unui montator profesionist, după care a urmat partea practică.

Cum a fost organizată? Sub forma unui concurs cu premii!

Participanții au avut de amenajat un spațiu de 4-5 m² cu produsele Petra Pavaje, iar rezultatele au depășit așteptările noastre. Am rămas încântați atât de măiestria de care au dat dovadă, cât și de creativitatea lor.

Și pentru că orice rezultat trebuie celebrat, premianții primelor trei locuri au primit în dar un sejur la Alba Iulia pentru două nopți!

Felicităm încă o dată participanții și le reamintim că își fac meseria excelent.

Urmează lucruri frumoase și abia așteptăm să vă povestim despre ele.

Mulțumim că sunteți alături de noi!