Pe lângă arhitectura casei și dotările acesteia, a crescut și atenția acordată spațiului din fața locuinței. O alee primitoare sau un gard care se potrivește cu designul casei pot crea armonie în spațiul de locuit. Petra Pavaje investește mereu în a dezvolta produse care să ajute pe fiecare client să facă o amenajare modernă și funcțională. Iată mai jos care sunt tendințele sezonului în acest domeniu:

Pavajul cu aspect natural

Suprafețele care imită produsele naturale vor fi tot mai mult în preferințele peisagiștilor. În acest sens, vă recomandăm să alegeți nuanțele de gri și brun, în texturi cât mai aproape de cele găsite în natură.

Produsul Mistic de la Petra Pavaje imită bazaltul, putând fi ușor asortat cu orice stil arhitectural.

Mai mult, pentru a fi mai apropiat de natură, recomandăm produsele care încorporează la suprafață un mozaic de pietre de diverse texturi și culori. Pavajul Relief este disponibil în 9 nuanțe, de la verde smarald la rubin.

Dezvoltarea pe verticală

Spațiul grădinii sau cel din fața casei oferă posibilități nelimitate de amenajare, mai ales când se introduc pereți în design. Fie că e vorba despre o grădină cu plante decorative așezate pe verticală sau de un zid care desparte diversele zone ale perimetrului, aceste elemente pot avea rol estetic și funcțional deopotrivă.

Gardul din beton vibropresat de la Petra Pavaje este un produs cu un aspect estetic aparte și cu o rezistență de durată, dată de tehnologia de producție de ultima generație. În plus, montajul este relativ ușor, rapid și curat. Culorile disponibile vă ajută să îl integrați în spațiul grădinii, putând alege între roșu, maro și maro deschis.

Materiale mixte

Puteți crea un spațiu sofisticat combinând produse moderne cu elemente naturale, verzi. Iar pentru un plus de originalitate, puteți alege pavaje, borduri și palisade de dimensiuni diferite, unde cele mici se combină cu cele medii și mari după designul imaginat de voi. Pavajul Roca, în nuanța gri antic este un mix de pavaje de 3 forme diferite, disponibil în mai multe dimensiuni. Posibilitățile de ameanjare sunt practic nelimitate.

Este important să găsiți o îmbinare armonioasă între aceste materiale, pentru ca pavajul să nu pară intruziv.

Spații creative

Trăim într-un ritm alert, iar grădina poate fi spațiul de relaxare și de energizare. Provocarea este să profitați cât mai mult de această zonă și să vă puneți creativitatea la lucru. Amenajarea poate fi o joacă, dacă sunteți deschiși la idei inedite. De exemplu, din pavaje Relief de culoare negru onix și alb travertin, s-a creat o tablă de șah cu o latură de 3,2 m.

Toate aceste produse și multe altele sunt disponibile în portofoliu Petra Pavaje. Puteți vedea oferta completă de produse pe www.petrapavaje.ro, sau puteți solicita o ofertă personalizată la telefon +40 728 999 922  sau email office@petrapavaje.ro.